woensdag, november 14, 2018

Menukaart

  

 

 

 

 

MENUKAART


 ‘BEGIN-TUNE’

Kippensoep.

Beetje Oosters met sereh, taugé en rode pepertjes.

€ 6,25

 

Tomatensoep.

Geserveerd met knoflook croutons en basilicum room.

€ 5,95

Carpaccio


Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, gepofte snoeptomaatjes, pijnboompitjes en een pesto mayonaise. 


€ 9,95

Vistrio.

Gerookte zalm, gerookte makreel en een garnalen kroketje

met zoetzure komkommer en citroen mayonaise.

€ 9,95


Geitenkaas

 Op een frisse salade geparkeerd geitenkaasje uit de oven met wal noten en een honing mosterd dressing.


€ 8,95

 

Een padden stoelen risotto met gefrituurde groenten.
€ 8,75

 

Forel

Rode bieten mousse met gerookte forel

en gecarameliceerde uitjes.

€ 9,75

 





‘HOOFDNOTEN’

Saté van de haas
Heerlijk malse Satéspies  van ca. 200 gram geserveerd met salade, kroepoek, gebakken uitjes en satésaus. Bij de saté kunt u kiezen uit frites, witte rijst of brood.
€ 15,95
 
Spare ribs
Huisgemarineerde ribs. Deze worden geserveerd met frites, salade en knoflooksaus.
€ 18,75

Bordje Indisch
5 soorten gerechten uit de authentieke Indisch-Javaanse keuken op één bord. Dit gerecht wordt geserveerd met witte rijst, bami, kroepoek en huisgemaakte atjar.


€ 18,95

Kalfsvlees

Verrukkelijke kalfsoester met een tijm jus,

 bord groenten en naar keuze

gebakken aardappeltjes of frietjes.


 € 19,95

Vis van de dag
Wij vertellen u graag wat de chef vandaag gevangen heeft.


€ 19,95

Vegetarisch

Kaasfondue geserveerd met?


€ 16,95

Parelhoen filet gevuld met bos padden stoelen  

en een jus van sjalotjes.

€ 19,50

Zalmfilet met een korstje van groene kruiden

en rode pesto saus.

€19,95


 MENU du CHEF

Dit 3-gangen menu wisselt regelmatig.
Wij vertellen u graag wat wij vandaag serveren.
€ 29,95

Uiteraard serveren wij voor de kleine nootjes onder ons een kindermenuutje. Dit kan bestaan uit frites met een kroket, frikadel, een stukje spare ribs, kaassouffle of kip nuggets met appellemoes en mayonaise.
€ 7,50

Ook kunnen wij op verzoek een kinderpannenkoek met poedersuiker en/of stroop bakken.
€ 3,95

Al onze hoofdgerechten worden, tenzij anders vermeld, geserveerd met groenten en frites.


Wist u datjes 

Wij in de maanden november en december

wegens personeelsgebrek op dinsdag

gesloten zijn.

 

   

Wist u dat wij bijna al ons ijs bij IJshoeve Ruitenbeek in Leusden laten maken? Zij op nog ambachtelijke wijze de lekkerste soorten boerenijs maken?

 

 

Last van een voedsel allergie? Laat het ons weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

 



‘SLOT-ACCOORD’

Chocolade mousse

geserveerd met vanille saus en

een bolletje aardbeien ijs.


€ 6,50

Cappuccino parfait met vanille ijs.

Gewoon lekker.

€ 6,95

Op veler verzoek.

Torentje van kletskoppen met nougat ijs

en een saus van snickers en rolo.

€ 6,75



 

Dame Blanche

Heel eenvoudig twee bollen vanille ijs met warme choco saus.

Kan ook met advocaat geserveerd worden.

€ 5,95

Vers fruit

Vers fruit salade met sorbet ijs

en een champagne sabayon.

€ 6,95


Voor de kleine nootjes hebben wij een bolletje vanille-ijs met slagroom.
€ 2,50

Spekkoek portie 3 stukjes  € 3,95





Koffie Italiano         € 5,95
 Spanish koffie        € 5,95
Irish koffie              € 5,95
  French koffie         € 5,95
Koffie Brasil             € 5,95
  D.O.M. koffie          € 5,95

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een kopje overheerlijke koffie of cappuccino of een Latte Macchiato. 
Deze laatste voor € 3,50.

 

MENU DU CHEF

 

 

Lams ham salade

 

Biefstukje met bos paddestoelen saus

 

Karamel bavarois